DLA SZCZĘŚLIWEGO BRZUCHA
Chleb domowy z otrębami na zakwasie i drożdżach podany z pastą z bobu, kiszoną kapustą, smażonym tempehem i zielonym koperkiem
Hej! Wakacje w domu=radosna rekonwalescencja. Do walki z osłabionym organizmem wkraczają solidne posiłki! Na śniadanie chleb na zakwasie, kiszone, fermentowane produkty i ostre, lecznicze chili & czosnek. Zapraszam :)
- domowy chleb żytnio-orkiszowo-pszenny z otrębami i bakaliami (suszonymi śliwkami, rodzynkami, morelami) na zakwasie i drożdżach (pieczony przeze mnie)
- pasta z bobu z ostrą papryczką chili, czosnkiem i sokiem z cytryny
- tempeh smażony
- kapusta kiszona
- zielony świeży koperek
Jeśli podoba Wam się ta propozycja, odwiedzcie również nasz instagram i facebook:
instagram.com/karomro
facebook.com/zjadlamniebo
1 komentarze
serdecznie dziękuję! dostać taki miły komentarz od mojej wegańskiej internetowej guru to dla mnie niezwykłe wyróżnienie <3
OdpowiedzUsuń