ŚNIADANIE PRZEDDYPLOMOWE


Kasza jaglana gotowana z jabłkiem, pestkami granatu i korzennymi przyprawami, podana z Clifbarem, malinami i agrestem


  • kasza jaglana (4 łyżki)
  • ciastko Clifbar o smaku białej czekolady
  • jabłko 
  • pestki granatu
  • maliny
  • agrest
  • cynamon
  • imbir
  • kardamon


Udało się! Dyplom obroniony, wakacje rozpoczęte z przytupem :) Teraz najwyższy czas na regenerację (fizyczną i psychiczną) i mnóstwo pysznego jedzenia! A przed Wami śniadanie jeszcze przed obroną- pyszna kasza jaglana z owocami, niby wiosenna ale doprawiona jednak na jesienną modłę. Do tego kawałki Clif bara zakupionego w krakowskim Roślinnym.


kochani! Zjadłam Niebo bierze udział w konkursie Soiree Bio Planete na najładniejsze zdjęcie  jeśli chcielibyście mnie wesprzeć, proszę, zajrzyjcie na stronkę: http://www.bioplanete.com/…/Rozkosze-zy…/soiree/Galerie.html#!i oddajcie głos na moje zdjęcia (kolorowe, podpisane ZjadłamNiebo ze studentami z góry przeogromnie dziękuję!!!P.S. wszystkie potrawy, które przygotowałam były oczywiście wegańskie i jeśli chcecie to stworzę na blogu post z przepisami 

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze: