167 GRUSZKA Z JEŻYNĄ

Ryż jaśminowy na mleku sojowym z gruszką, surowym dżemem chia jeżynowym, gałką muszkatołową i imbirowym ciastkiem


  • ryż jaśminowe
  • mleko sojowe Alpro
  • gałka muszkatołowa
  • gruszka
  • surowy dżem chia z jeżyn (z lasu)
  • ciastko imbirowe
do picia: cappuccino na mleku sojowym
czytam: Harry Potter


Włączam powoli tryb jesienny. Jutro żegnam lato i wakacje (oficjalnie, na szczęście jeszcze nie dla mnie). Czas zapalać świece, parzyć gorące herbaty, nadużywać rozgrzewających przypraw. Mimo że jestem okropnym zmarzluchem kocham te zimne dni najbardziej na świecie. W końcu rasowe ze mnie autumn baby.


Zapraszam na instagram

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

4 komentarze:

  1. ostatnio bardzo polubiłam ryż na słodko. fajny zamiennik dla owsianki :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. mam to samo- i ciężko wrócić mi do owsianki szczerze mówiąc ;)

      Usuń
  2. Świetnie to wygląda: )
    Zapraszam do siebie. https://jaglusia.wordpress.com/

    OdpowiedzUsuń