167 GRUSZKA Z JEŻYNĄ
Ryż jaśminowy na mleku sojowym z gruszką, surowym dżemem chia jeżynowym, gałką muszkatołową i imbirowym ciastkiem
- ryż jaśminowe
- mleko sojowe Alpro
- gałka muszkatołowa
- gruszka
- surowy dżem chia z jeżyn (z lasu)
- ciastko imbirowe
do picia: cappuccino na mleku sojowym
czytam: Harry Potter
Włączam powoli tryb jesienny. Jutro żegnam lato i wakacje (oficjalnie, na szczęście jeszcze nie dla mnie). Czas zapalać świece, parzyć gorące herbaty, nadużywać rozgrzewających przypraw. Mimo że jestem okropnym zmarzluchem kocham te zimne dni najbardziej na świecie. W końcu rasowe ze mnie autumn baby.
Zapraszam na instagram
Alpro
cappuccino
chia
ciastka
dżem
gałka muszkatołowa
gruszka
jeżyny
kawa
mleko sojowe
ryż
ryż na mleku
4 komentarze
ostatnio bardzo polubiłam ryż na słodko. fajny zamiennik dla owsianki :)
OdpowiedzUsuńmam to samo- i ciężko wrócić mi do owsianki szczerze mówiąc ;)
UsuńŚwietnie to wygląda: )
OdpowiedzUsuńZapraszam do siebie. https://jaglusia.wordpress.com/
dziękuję :*
Usuń