130 RYŻOWO-OWSIANE ŚNIADANIE W 2 MINUTY
Płatki ryżowe w domowym jogurcie sojowym podane z malinami, rodzynkami w ciemnej czekoladzie oraz prażonymi na oleju kokosowym domowym musli ze słonecznikiem o aromacie waniliowym i kawałkami jabłek
- płatki ryżowe
- domowe musli z płatków owsianych, otrębów, siemienia lnianego i słonecznika
- jabłko
- olej kokosowy
- wanilia w proszku
- maliny
- domowy jogurt sojowy naturalny
- rodzynki w ciemnej czekoladzie
Płatki ryżowe zalałam jogurtem i odstawiłam na około pół godziny do napęcznienia. Musli i jabłka usmażyłam na oleju kokosowym, aż całe mieszkanie od rana wypełniło się aromatycznym zapachem. Odrobina wanilii i słodycz rodzynek dopełniły całości. Pysznie, prosto i szybko!
bez pszenicy
czekolada
jabłko
jogurt
jogurt domowy
jogurt sojowy
maliny
musli
olej kokosowy
otręby
płatki owsiane
płatki ryżowe
rodzynki
siemię lniane
słonecznik
3 komentarze
Wczoraj smażyłam jabłko na oleju kokosowym z dodatkiem cukru kokosowego, polecam ci dodać odrobine tego cukru następnym razem, obiecuje, nie pożałujesz!
OdpowiedzUsuńto faktycznie musi być przepyszne, ale jeszcze nie próbowałam tego cukru! polecasz może gdzie można go dostać w najbardziej przystępnej cenie?
UsuńWygląda fantastycznie!
OdpowiedzUsuń