116 NALEŚNIKI Z KOLOROWYMI LODAMI
Naleśniki bezglutenowe na mleku kokosowym z nana ice cream o smaku truskawkowym i borówkowym ze spiruliną
- naleśniki bezglutenowe z mąki ryżowej, ziemniaczanej i jaglanej (mielonej przeze mnie) z mlekiem kokosowym Alpro
- mrożony banan, pokrojony wcześniej na kawałki
- mrożone truskawki
- mrożone borówki
- spirulina
do picia: zielona herbata Tajemniczy Ogród
czytam: Książka do przeżycia (polecam!!!)
Zdjęcie robiłam baardzo szybko, bo naleśniki zdążyły ostygnąć, zresztą nie mogłam doczekać się wypróbowania już wymarzonych od dawna smaków. Opakowanie spiruliny zostało otwarte po raz pierwszy i zupełnie przypadkowo dodane do borówek, ale dając smak którego w życiu bym się nie spodziewała...Coś niesamowitego! Różowiutkie lody truskawkowe również niczego sobie, w dodatku o konsystencji, zapachu i smaku identycznym do kremowych gałkowanych lodów, które kupowałam w każde wakacje. Szczęśliwy poranek!
Alpro
banan
bez pszenicy
bezglutenowo
lody
mąka jaglana
mąka ryżowa
mąka ziemniaczana
mleko kokosowe
naleśniki
nana ice cream
spirulina
truskawki. borówki
3 komentarze
Muszę zrobić sobie kiedyś podobne śniadanie!
OdpowiedzUsuńkoniecznie daj znać jak Ci będzie smakować :*
UsuńNaleśniki i lody w jednym?! O tak <3
OdpowiedzUsuń