108 BUDYŃ FISTASZKOWY

Fistaszkowy budyń jaglany gotowany na mleku sojowym z daktylami, podany z jabłkiem i jagodami


  • fistaszki
  • kasza jaglana
  • daktyle
  • mleko sojowe
  • jabłko
  • czarne jagody
do picia: zielona herbata z pigwą
czytam: Małgorzata Czyńska Najpiękniejsze kobiety z obrazów

Cześć po krótkiej nieobecności! Dwa pierwsze tygodnie nowego semestru za mną, przyjechałam na weekend do domu, przywitałam się z kaszą jaglaną (mój chłopak w Krakowie jej nie znosi!) i aparatem fotograficznym. Niezawodne jabłko - jak zawsze, a budyń tym razem o smaku fistaszkowym. Bardzo dobre połączenie. Słodziłam standardowo zmiksowanymi daktylami.



Zapraszam tutaj:  instagram | ask.fm | facebook

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

2 komentarze: