108 BUDYŃ FISTASZKOWY
Fistaszkowy budyń jaglany gotowany na mleku sojowym z daktylami, podany z jabłkiem i jagodami
- fistaszki
- kasza jaglana
- daktyle
- mleko sojowe
- jabłko
- czarne jagody
do picia: zielona herbata z pigwą
czytam: Małgorzata Czyńska Najpiękniejsze kobiety z obrazów
Cześć po krótkiej nieobecności! Dwa pierwsze tygodnie nowego semestru za mną, przyjechałam na weekend do domu, przywitałam się z kaszą jaglaną (mój chłopak w Krakowie jej nie znosi!) i aparatem fotograficznym. Niezawodne jabłko - jak zawsze, a budyń tym razem o smaku fistaszkowym. Bardzo dobre połączenie. Słodziłam standardowo zmiksowanymi daktylami.
Zapraszam tutaj: instagram | ask.fm | facebook
2 komentarze
Jagodyyy <3
OdpowiedzUsuńWygląda bardzo apetycznie!
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com