106 OWSIANKA W SŁOIKU PO MAŚLE ORZECHOWYM Z AKSAMITNĄ GÓRĄ

Płatki owsiane na domowym jogurcie kokosowym z bananem i wiórkami kokosowymi (w środku) zamknięte w słoiku po maśle orzechowym, podane z gruszkowo-jarmużowym kremem z awokado i fistaszkami


  • płatki owsiane
  • domowy jogurt kokosowy
  • słoik po maśle orzechowym
  • wiórki kokosowe 
  • banan (w środku)
  • fistaszki
krem
  • awokado
  • gruszka
  • jarmuż

Szarobury poranek, deszcz i mgła. Automatycznie w ruch idzie masło orzechowe (a raczej opróżniony słoik). Najlepsze aksamitne połączenie awokado, banana, kokosa i arachidów poprawiające humor. Nie wiem jak wy, ale ja nie potrafię rozstać się z tym orzechowym cudem...;-)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze:

  1. BOSKO i pomysłowo...musiało być pyszne...zazdroszczę ;-)

    Serdecznie zapraszam również do siebie ;-) make-life-green.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń