105 SŁOIK EGZOTYKI Z LODAMI JARMUŻOWYMI
Płatki owsiane na domowym jogurcie kokosowym z nasionami chia i kiwi zamknięte w słoiku po dżemie, podane z jarmużowo-bazyliowymi nana ice cream
- słoik po dżemie porzeczkowym
- płatki owsiane
- kubek domowego jogurtu z mleka kokosowego
- nasiona chia
- kiwi
nana ice cream - świeże liście bazylii
- jarmuż
- mrożone plastry banana
- wiórki kokosowe
do picia: czaj miętowy z łuską kakao zmieszany z sokiem jabłkowym
Opróżniam lodówkę i powoli pakuję swoje rzeczy, szykując się na powrót do Krakowa. Tym razem ferie w domu skończą się szybciej, a to ze względu na zdjęcia, dzięki którym koniec tygodnia spędzę w rozjazdach po całym kraju.
Dziś naprawdę baaardzo sycący słoik pełen słodyczy jako śniadanie po nieprzespanej nocy. Zielone lody tym razem za sprawą bazylii i jarmużu. Pycha! Uwielbiam nana ice cream na śniadanie, bo na takie lody z samego rana można sobie pozwolić bez wyrzutów sumienia. Marzenie każdego dziecka. A ja wciąż czuję się małym dzieckiem ;-)
Zapraszam: instagram | ask.fm | facebook
banan
bazylia
bez pszenicy
chia
dżem porzeczkowy
jarmuż
jogurt domowy
jogurt kokosowy
kiwi
kokos
lody
mleko kokosowe
nana ice cream
owsianka
płatki owsiane
w słoiku
wiórki kokosowe
1 komentarze
Te lody na szczycie! <3
OdpowiedzUsuń