105 SŁOIK EGZOTYKI Z LODAMI JARMUŻOWYMI

Płatki owsiane na domowym jogurcie kokosowym z nasionami chia i kiwi zamknięte w słoiku po dżemie, podane z jarmużowo-bazyliowymi nana ice cream


  • słoik po dżemie porzeczkowym
  • płatki owsiane
  • kubek domowego jogurtu z mleka kokosowego
  • nasiona chia
  • kiwi

    nana ice cream 
  • świeże liście bazylii
  • jarmuż
  • mrożone plastry banana
  • wiórki kokosowe
do picia: czaj miętowy z łuską kakao zmieszany z sokiem jabłkowym


Opróżniam lodówkę i powoli pakuję swoje rzeczy, szykując się na powrót do Krakowa. Tym razem ferie w domu skończą się szybciej, a to ze względu na zdjęcia, dzięki którym koniec tygodnia spędzę w rozjazdach po całym kraju. 

Dziś naprawdę baaardzo sycący słoik pełen słodyczy jako śniadanie po nieprzespanej nocy. Zielone lody tym razem za sprawą bazylii i jarmużu. Pycha! Uwielbiam nana ice cream na śniadanie, bo na takie lody z samego rana można sobie pozwolić bez wyrzutów sumienia. Marzenie każdego dziecka. A ja wciąż czuję się małym dzieckiem ;-)


Zapraszam: 
instagram | ask.fm | facebook

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze: