98 KANAPKI PEŁNE WIOSNY
Domowy chlebek musli ze słonecznikiem i rozmarynem posmarowany wegańskim serem z ziemniaka z papryką, rzodkiewką i ogórkiem zielonym oraz z wiosennym koperkowym guacamole
- domowy chlebek musli z rozmarynem i słonecznikiem (pieczony przeze mnie)
- wegański ser z ziemniaka
- rzodkiewki
- ogórek zielony
- papryka zielona
- guacamole koperkowe:
1/2 awokado, sok z cytryny, sól, pieprz, siekane rzodkiewki, ogórek zielony i koperek
do picia: herbata owocowa
Nareszcie weekend! Nareszcie śniadanie w komplecie, nareszcie słońce za oknem i powiew wiosennego powietrza, Oby zima już nie wracała. Cudownie też obudzić się po raz pierwszy bez zmroku za oknem. W ten piękny poranek raczymy się więc warzywnymi, zielonymi kanapkami.
P.S.: Z bloga znika zakładka wegańsko- wszystkie posty będą całkowicie wegańskie.
chleb
guacamole
kanapki
koperek
ogórek
papryka
pasta
przepis
rozmaryn
rzodkiewki
ser wegański
ser z ziemniaka
słonecznik
5 komentarze
Wiosna na talerzu, cudownie! Ja też mam nadzieje, że zima odeszła na dobre..:)
OdpowiedzUsuńUwielbiam twoje zdjęcia kanapek, są takie czyste!
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com
Niezwykle mi miło!
UsuńPyszne dodatki! :) Na dworze już troche wiosennie, wiec i na talerzu :)
OdpowiedzUsuńczy to znak, że weganizm wkracza w Twoje życie w pełni?! aaaa , bardzo się cieszę :*
OdpowiedzUsuń