98 KANAPKI PEŁNE WIOSNY

Domowy chlebek musli ze słonecznikiem i rozmarynem posmarowany wegańskim serem z ziemniaka z papryką, rzodkiewką i ogórkiem zielonym oraz z wiosennym koperkowym guacamole


  • domowy chlebek musli z rozmarynem i słonecznikiem (pieczony przeze mnie)
  • wegański ser z ziemniaka
  • rzodkiewki
  • ogórek zielony
  • papryka zielona
  • guacamole koperkowe:
    1/2 awokado, sok z cytryny, sól, pieprz, siekane rzodkiewki, ogórek zielony i koperek
do picia: herbata owocowa


Nareszcie weekend! Nareszcie śniadanie w komplecie, nareszcie słońce za oknem i powiew wiosennego powietrza, Oby zima już nie wracała. Cudownie też obudzić się po raz pierwszy bez zmroku za oknem. W ten piękny poranek raczymy się więc warzywnymi, zielonymi kanapkami.

P.S.: Z bloga znika zakładka wegańsko- wszystkie posty będą całkowicie wegańskie.


Zapraszam: instagram | ask.fm | facebook

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

6 komentarze:

  1. Wiosna na talerzu, cudownie! Ja też mam nadzieje, że zima odeszła na dobre..:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam twoje zdjęcia kanapek, są takie czyste!

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  3. Pyszne dodatki! :) Na dworze już troche wiosennie, wiec i na talerzu :)

    OdpowiedzUsuń
  4. czy to znak, że weganizm wkracza w Twoje życie w pełni?! aaaa , bardzo się cieszę :*

    OdpowiedzUsuń