97 PROSTO I SMACZNIE
Domowy chleb musli z rozmarynem i słonecznikiem posmarowany pastą węgierską z jarmużem, ogórkiem zielonym i suszoną szałwią oraz ze skropionym sokiem z cytryny awokado, papryką czerwoną, szpinakiem, oliwkami i rozmarynem
- domowy chlebek musli z rozmarynem i słonecznikiem (pieczony przeze mnie)
- awokado
- sok z cytryny
- szpinak
- czerwona papryka
- ogórek zielony
- szpinak
- oliwki zielone
- suszone oregano
- pasta węgierska
- jarmuż
- suszona szałwia
do picia: herbatka wiśniowa z pokrzywą
Prosto, szybko i obficie (w witaminy, rzecz jasna). Pyszne kromki po porannym treningu, do obiadu leniwe przedpołudnie, kiedy nie robię zupełnie nic! Jak dobrze zrobić sobie dzień przerwy między sesjami zdjęciowymi a intensywną nauką na tą ważniejszą- studencką sesję.
Wylegiwanie się w łóżku ma swoje plusy, ale jedzenie śniadania w nim nie było do końca przemyślanym posunięciem...;-)
awokado
chleb
jarmuż
kanapki
kromki
ogórek
oliwki
oregano
papryka
pasta węgierska
rozmaryn
słonecznik
szałwia
szpinak
wegańsko
2 komentarze
Pyszne śniadanie i to w towarzystwie ;)
OdpowiedzUsuńJak zrobiłaś krem kasztanowy ?
OdpowiedzUsuń