97 PROSTO I SMACZNIE

Domowy chleb musli z rozmarynem i słonecznikiem posmarowany pastą węgierską z jarmużem, ogórkiem zielonym i suszoną szałwią oraz ze skropionym sokiem z cytryny awokado, papryką czerwoną, szpinakiem, oliwkami i rozmarynem


  • domowy chlebek musli z rozmarynem i słonecznikiem (pieczony przeze mnie)
  • awokado
  • sok z cytryny
  • szpinak
  • czerwona papryka
  • ogórek zielony
  • szpinak
  • oliwki zielone
  • suszone oregano
  • pasta węgierska 
  • jarmuż
  • suszona szałwia
do picia: herbatka wiśniowa z pokrzywą

Prosto, szybko i obficie (w witaminy, rzecz jasna). Pyszne kromki po porannym treningu, do obiadu leniwe przedpołudnie, kiedy nie robię zupełnie nic! Jak dobrze zrobić sobie dzień przerwy między sesjami zdjęciowymi a intensywną nauką na tą ważniejszą- studencką sesję.


Wylegiwanie się w łóżku ma swoje plusy, ale jedzenie śniadania w nim nie było do końca przemyślanym posunięciem...;-)

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

2 komentarze: