RICOTTA Z ZAKOPANEGO

Ricotta od Wegan Nerd podana z kiełkami, szczypiorkiem i rzodkiewką na kromkach domowego chleba


  • domowy chleb na zakwasie i drożdżach z pomidorami i pieczarkami
  • ricotta z przepisu Wegan Nerd
  • siekane rzodkiewki
  • szczypiorek
  • kiełki brokuła
Pyszności! Dzięki książce Wegan Nerd odzyskałam smaki wakacji w Zakopanym i twarożku podanego z rzodkiewkami i szczypiorem. Jestem zachwycona!

Na zdjęciu mój egzemplarz z dedykacją autorki :-)

zapraszam do obserwacji: instagram | facebook

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze: