161 BOURBON

Ryż na mleku migdałowo-waniliowym z bananem, tahiną i ciasteczkiem Bourbon


  • ryż 
  • mleko migdałowo-waniliowe Almond Breeze (UK)
  • ciasteczko czekoladowe Bourbon (UK)
  • tahini
  • banan
do picia: zielona herbata z imbirem i trawą cytrynową

Dzisiaj miałam ochotę na kremowy deser o smaku ciasta, czekolady i chałwy...spełniam swoje dziecięce zachcianki za jednym zamachem. Pysznie, sycąco i satysfakcjonująco.





Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

3 komentarze: