79 KOKOSOWA OWSIANKA LEKKO JESIENNA
Płatki owsiane gotowane z różowym pieprzem i daktylami na mleczku kokosowym, podane z bananem, gruszką i kasztanami, obsypane cynamonem
- banan
- gruszki
- kasztany jadalne
- cynamon
- płatki owsiane
- siemię lniane
- mleczko kokosowe
- pieprz różowy
- daktyle
do picia: herbata zielona Zimowy Czas z cukrowymi płatkami śniegu
Ostatni weekend w Krakowie i ostatnie sesje zdjęciowe przed wyjazdem. Dziś druga z trzech zaplanowanych, fashion w świątecznym klimacie. Próbujemy dostroić się do zbliżających się świąt, ale nic nie wskazuje na to, żeby poczuć prędko tą słynną magię.
Nawet śniadanie przyrządzam jesiennie. Od rana gotuję mleczko kokosowe i obieram jadalne kasztany.
Pozdrowienia dla nowej czytelniczki, mojej Szefowej, a krwiste śniadanie prezentuje się właśnie tak :-)
banan
bez pszenicy
cynamon
daktyle
gruszka
kasztany
mleczko kokosowe
owsianka
płatki owsiane
różowy pieprz
siemię lniane
wegańsko
2 komentarze
wygląda obłędnie! i jakie połączenie...muszę kupić kasztany póki idzie je dostać w sklepach ;-)
OdpowiedzUsuńKoniecznie! Kasztany+cynamon sprawdzą się genialnie nawet teraz - na Boże Narodzenie
Usuń