79 KOKOSOWA OWSIANKA LEKKO JESIENNA

 Płatki owsiane gotowane z różowym pieprzem i daktylami na mleczku kokosowym, podane z bananem, gruszką i kasztanami, obsypane cynamonem


  • banan
  • gruszki
  • kasztany jadalne
  • cynamon
  • płatki owsiane
  • siemię lniane
  • mleczko kokosowe
  • pieprz różowy
  • daktyle
do picia: herbata zielona Zimowy Czas z cukrowymi płatkami śniegu



Ostatni weekend w Krakowie i ostatnie sesje zdjęciowe przed wyjazdem. Dziś druga z trzech zaplanowanych, fashion w świątecznym klimacie. Próbujemy dostroić się do zbliżających się świąt, ale nic nie wskazuje na to, żeby poczuć prędko tą słynną magię. 
Nawet śniadanie przyrządzam jesiennie. Od rana gotuję mleczko kokosowe i obieram jadalne kasztany.


Pozdrowienia dla nowej czytelniczki, mojej Szefowej, a krwiste śniadanie prezentuje się właśnie tak :-)


Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

2 komentarze:

  1. wygląda obłędnie! i jakie połączenie...muszę kupić kasztany póki idzie je dostać w sklepach ;-)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Koniecznie! Kasztany+cynamon sprawdzą się genialnie nawet teraz - na Boże Narodzenie

      Usuń