56 DWIE MLECZNE KASZE Z GRUSZKAMI, MALINAMI I ORZECHAMI
Kasza jaglana & quinoa gotowane na mleku sojowym z gruszką, śmietanką kokosową, tartymi orzechami włoskimi i laskowymi oraz listopadowymi malinami, słodzona syropem z agawy
- kasza jaglana
- quinoa
- gruszka
- listopadowe maliny (z ogrodu)
- zmielone orzechy włoskie i laskowe
- syrop z agawy
obok: ciasteczka owsiane z suszoną żurawiną, hibiskusem i złotymi rodzynkami na śmietance kokosowej, zlepione łyżką miodu
Dziś piekę natomiast chleb drożdżowy, a zaraz wybieram się na spacer z psami (wędrując w strugach deszczu). Spokojnej niedzieli!
bez pszenicy
bezglutenowo
ciastka
ciastka owsiane
gruszka
kasza
kasza jaglana
maliny
mleko sojowe
orzechy
orzechy laskowe
orzechy włoskie
płatki owsiane
quinoa
syrop z agawy
wegańsko
wegetariańsko
2 komentarze
Zazdroszczę tych malin!
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie kasze na słodko!
OdpowiedzUsuń