14 KROMKI NA DOBRY START

Kromki z wegańskim twarożkiem z prażonych wiórków kokosowych i suszoną bazylią, wegańskim majonezem ze słonecznika i szynką sojową oraz dżemem z płatków róży


  • bułka z ziarnami
  • wegański twarożek z prażonych wiórków kokosowych z płatkami drożdżowymi
  • wegański majonez ze słonecznika i wiórków kokosowych z musztardą chrzanową i sokiem z limonki
  • szynka sojowa z pieprzem
  • bułgarski dżem z płatków róż dla diabetyków

Dziś kolejna odsłona smaków dzieciństwa. Szynka świetnie komponowała się z majonezem i pszenną bułką, wypakowana z tornistra w szkole podstawowej. Moja dorosła wersja nie tylko smakuje świetnie, ale jest zdrowa i przede wszystkim pro-zwierzęca. ;-)

Rano spieszyłam się do pracy, ale już po obiedzie cieszę się wolnym weekendem i piękną pogodą. Miłego wszystkim!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

0 komentarze:

Prześlij komentarz