163 KREM PISTACJOWO-MIGDAŁOWY+FIGI I WARZYWA
Kanapki z kremem pistacjowo-migdałowo-piniowym z figą i suszonym rozmarynem oraz topiony Sheese typu feta podany z sałatką
- chleb wieloziarnisty
- sałatka z liści kalafiora, jarmużu i kapusty pekińskiej z żurawiną
- Sheese typu feta (UK)
- figi
- suszony rozmaryn
- krem pistacjowy:Pistacje obrałam, namoczyłam na noc. Rano odcedziłam i zblendowałam na gładką masę.
- krem migdałowo-piniowy:Migdały sparzyłam i obrałam ze skóry. Namoczyłam na noc razem z orzechami piniowymi. Powtórzyłam procedurę jak powyżej.
do picia: czarna kawa Irish Cream z gęstym mleczkiem kokosowym.
Dzisiaj obficie, kolorowo i pożywnie. Kanapki z kawą rozpoczęły zimny i szaro-bury dzień, wzmocnienie gwarantowane.
chleb wieloziarnisty
figi
kanapki
krem orzechowy
migdały
orzechy piniowe
pistacje
rozmaryn
sałatka
ser wegański
Sheese
wegańska feta
żurawina
0 komentarze