111 KASZA JAGLANA W DWÓCH ODSŁONACH
Kasza jaglana gotowana z kurkumą oraz czekoladowo-orzechowy budyń jaglany podany z bananem, suszonym jabłkiem, żurawiną i cynamonem
- kasza jaglana gotowana z kurkumą
- budyń jaglany z kakao, fistaszkami i masłem orzechowym, gotowany na mleku sojowym
- banan
- suszone plasterki jabłka o smaku toffi
- żurawina
- cynamon
do picia: herbata wiśniowo-pomarańczowa słodzona suszoną stewią
Nie mogłam się zdecydować, czy wybrać kaszę w wersji gorącej czy tej na zimno w postaci kremowego musu. Połączyłam smaki z niezastąpionym bananem i cynamonem. Jaglanka w każdej wersji jest niesamowita. A wy którą preferujecie?
Dziś wykłady od rana (bez przerwy), kończące się dopiero o 19. Pakuję prowiant, łykam gorącą kawę na obudzenie i wyruszam. Miłego dnia wszystkim!
banan
budyń
budyń jaglany
cynamon
fistaszki
kakao
kasza jaglana
kurkuma
masło orzechowe
mleko sojowe
suszone jabłka
toffi
żurawina
1 komentarze
Oo, w takiej wersji musiała być jeszcze lepsza!
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com