111 KASZA JAGLANA W DWÓCH ODSŁONACH

Kasza jaglana gotowana z kurkumą oraz czekoladowo-orzechowy budyń jaglany podany z bananem, suszonym jabłkiem, żurawiną i cynamonem


  • kasza jaglana gotowana z kurkumą
  • budyń jaglany z kakao, fistaszkami i masłem orzechowym, gotowany na mleku sojowym
  • banan
  • suszone plasterki jabłka o smaku toffi
  • żurawina
  • cynamon
do picia: herbata wiśniowo-pomarańczowa słodzona suszoną stewią


Nie mogłam się zdecydować, czy wybrać kaszę w wersji gorącej czy tej na zimno w postaci kremowego musu. Połączyłam smaki z niezastąpionym bananem i cynamonem. Jaglanka w każdej wersji jest niesamowita. A wy którą preferujecie?

Dziś wykłady od rana (bez przerwy), kończące się dopiero o 19. Pakuję prowiant, łykam gorącą kawę na obudzenie i wyruszam. Miłego dnia wszystkim!

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze:

  1. Oo, w takiej wersji musiała być jeszcze lepsza!

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń