103 CHLEB CZYSTOZIARNISTY
Chleb czystoziarnisty posmarowany olejem kokosowym, podany z mieszanką liści sałat, rzodkiewką, pomidorem, ogórkiem zielonym, kiełkami brokuła i wegańską mozzarellą z dodatkiem ziół prowansalskich lub oregano i sojowym majonezem wegańskim
- chleb czystoziarnisty (bez dodatku mąki)
- rzodkiewka
- pomidor
- ogórek zielony
- kiełki brokuła
- olej kokosowy
- wegańska mozzarella Violife
- wegański majonez sojowy
- suszone oregano
- zioła prowansalskie
do picia: herbata rumiankowo-lawendowa; czarna kawa z mlekiem kokosowym
Poniedziałek rozpoczynamy od energetyzującej dawki orzechów i nasion zamienionych w chrupiący chleb. Świeże warzywa i mieszanka sałat lądują na jednej kromce z olejem kokosowym lub wegańską mozzarellą obsypaną oregano. Cieszę się, że przede mną dwa tygodnie wolnego, które mimo wszystko przepełnione będą zadaniami do wykonania. Jestem zmobilizowana i przepełniona nowymi pasjami. Do działa!
bez pszenicy
bezglutenowo
chleb
kanapki
kiełki brokuła
majonez wegański
mozarella wegańska
ogórek
oregano
pomidor
rzodkiewka
sałata
ser wegański
szpinak
zioła prowansalskie
1 komentarze
Mniam, takie chleb to marzenie!
OdpowiedzUsuńplatki-owsiane.blogspot.com