46 OWSIANKA WEEKENDOWA
Płatki żytnie pełnoziarniste z jabłkiem, bananem, suszoną żurawiną i hibiskusem, tegorocznymi orzechami włoskimi i chrupiącą granolą z piekarnika
- płatki pełnoziarniste żytnie
- siemię lniane
- banan
- jabłko
- suszona żurawina
- suszony hibiskus
- granola z piekarnika (słonecznik i miks ziaren)
- tegoroczne orzechy włoskie (z ogrodu babci)
do picia: klasycznie zielona herbata
Nie mogłam się doczekać tej soboty od dłuższego czasu! Mogłam się wyspać (wstałam o 6.30 ;-)), za oknem przywitało mnie pięknie świecące słońce, a za drzwiami pokoju trójka uradowanych psiaków. Lubię świąteczny odpoczynek w domu, tym razem pierwszy raz czuję jak bardzo będzie mi potrzebny po szalonym tygodniu w Krakowie.
Dziś czekają mnie zdjęcia testowe oraz stylizowana sesja z cudowną dziewczyńską ekipą. Ten weekend planuję również spędzić w kuchni i przygotować przetwory z dyni oraz miękkie bułeczki. Cokolwiek to nie będzie, oczekujcie efektów na blogu.
banan
bez pszenicy
granola
hibiskus
jabłko
orzechy
orzechy włoskie
płatki
płatki żytnie
siemię lniane
słonecznik
wegańsko
wegetariańsko
żurawina
1 komentarze
Smacznie :)
OdpowiedzUsuń