46 OWSIANKA WEEKENDOWA

Płatki żytnie pełnoziarniste z jabłkiem, bananem, suszoną żurawiną i hibiskusem, tegorocznymi orzechami włoskimi i chrupiącą granolą z piekarnika


  • płatki pełnoziarniste żytnie
  • siemię lniane
  • banan
  • jabłko
  • suszona żurawina
  • suszony hibiskus
  • granola z piekarnika (słonecznik i miks ziaren)
  • tegoroczne orzechy włoskie (z ogrodu babci)

do picia: klasycznie zielona herbata


Nie mogłam się doczekać tej soboty od dłuższego czasu! Mogłam się wyspać (wstałam o 6.30 ;-)), za oknem przywitało mnie pięknie świecące słońce, a za drzwiami pokoju trójka uradowanych psiaków. Lubię świąteczny odpoczynek w domu, tym razem pierwszy raz czuję jak bardzo będzie mi potrzebny po szalonym tygodniu w Krakowie.

Dziś czekają mnie zdjęcia testowe oraz stylizowana sesja z cudowną dziewczyńską ekipą. Ten weekend planuję również spędzić w kuchni i przygotować przetwory z dyni oraz miękkie bułeczki. Cokolwiek to nie będzie, oczekujcie efektów na blogu.

Share this:

ABOUT THE AUTHOR

Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

1 komentarze: