110 PREZENTUJĘ CHLEB

 Bazyliowy domowy chleb żytnio-orkiszowy na zakwasie podany z pastą francuską, sałatą, ogórkiem, rzodkiewką i aromatycznymi przyprawami


  • domowy chleb bazyliowy żytnio-orkiszowy posypany nasionami chia z płatkami owsianymi, otrębami owsianymi i żytnimi, siemieniem lnianym i pestkami słonecznika na zakwasie i drożdżach (pieczony przeze mnie)
  • pasta francuska Polsoja
  • sałata zielona
  • ogórek zielony
  • rzodkiewki
  • pieprz ziołowy, suszona pietruszka, oregano i sól do smaku
do picia: czystek słodzony suszoną stewią




Pierwsze śniadanie w Krakowie z nosem w książkach i notatkach zaliczone. Za godzinę wybywam na poranne zajęcia jogi (dla początkujących) i zajęcia na uczelni. Na drugie śniadanie zapakowałam czekoladowo-orzechowy budyń jaglany z bananem i wiśniową herbatę w termosie. Wieczorem postanawiam odpocząć i spędzić go w kinie z przyjaciółmi. Startujemy na pełnych obrotach.

1 komentarze