DLA SZCZĘŚLIWEGO BRZUCHA

Chleb domowy z otrębami na zakwasie i drożdżach podany z pastą z bobu, kiszoną kapustą, smażonym tempehem i zielonym koperkiem


Hej! Wakacje w domu=radosna rekonwalescencja. Do walki z osłabionym organizmem wkraczają solidne posiłki! Na śniadanie chleb na zakwasie, kiszone, fermentowane produkty i ostre, lecznicze chili & czosnek. Zapraszam :)


  • domowy chleb żytnio-orkiszowo-pszenny z otrębami i bakaliami (suszonymi śliwkami, rodzynkami, morelami) na zakwasie i drożdżach (pieczony przeze mnie)
  • pasta z bobu z ostrą papryczką chili, czosnkiem i sokiem z cytryny
  • tempeh smażony
  • kapusta kiszona
  • zielony świeży koperek



Jeśli podoba Wam się ta propozycja, odwiedzcie również nasz instagram i facebook:
instagram.com/karomro
facebook.com/zjadlamniebo

1 komentarze

  1. serdecznie dziękuję! dostać taki miły komentarz od mojej wegańskiej internetowej guru to dla mnie niezwykłe wyróżnienie <3

    OdpowiedzUsuń