04 ZAKOCHANE ŚNIADANIE

Płatki ryżowe gotowane na wodzie kokosowej z kawałkami kokosowego miąższu i mango w środku podane z arbuzowymi serduszkami


  • czerwony arbuz
  • płatki ryżowe
  • woda kokosowa
  • pokrojony na kawałki miąższ kokosowy
  • mango


  • do picia: gorąca herbata zielona z suszonymi liśćmi poziomki i cytryną
    czytam: Jacqui Marson Bycie miłym to przekleństwo

    Połączenie arbuza, mango i kokosu powstało zupełnie przypadkowo przez powolne porządkowanie lodówki przed dwutygodniowym wyjazdem. Uwielbiam słodycz wody kokosowej i arbuza, razem tworzą egzotyczny duet wprost idealny na upalne śniadanie.

    Coco Dreams Letnie owoce

    Share this:

    ABOUT THE AUTHOR

    Hej! Miło mi, że wpadłeś na mojego bloga! Nazywam się Karolina i umieszczam tu swoje kuchenne eksperymenty, wszystkie wegańskie i niebiańskie :) Zainspiruj się! Więcej informacji znajdziesz w zakładce "o mnie". Zapraszam do gotowania (a jeszcze bardziej do wspólnego jedzenia)

    2 komentarze: